واتراستاپ PVC، واتراستاپ هیدروفیلی
با کیفیت ترین واتراستاپ
عایق رطوبتی یکی از مهمترین بخش های فرآیند ساخت و ساز است. پیشرفت های مورد استفاده برای این منظور به موازات پیشرفت در صنعت ساخت و ساز پیشرفت می کند. شرکت بتن شیمی زرین که همواره نوآوری های این بخش را از نزدیک دنبال می کند و بر توسعه طیف محصولات خود تمرکز دارد، همچنان شریک راه حل شما در جدیدترین محصولات مرتبط با عایق رطوبتی است.

انواع نوار واتراستاپ و کاربرد نوار واتراستاپ یکی از بخش های مهم عایق رطوبتی است. اگر قصد دارید از نوار واتراستاپ در ساخت و ساز خود استفاده کنید و در حال تحقیق در مورد ایده آل ترین انواع نوار واتراستاپ برای این کار هستید. توصیه می کنیم این مقاله را بخوانید!
نوار واتراستاپ چیست ؟
قبل از اینکه به موضوع انواع نوار واتراستاپ و کاربرد آنها بپردازیم، اجازه دهید این ماده را بهتر بشناسیم. واتراستاپ یک محصول ساختمان مناسب بتنی است که هدف آن جلوگیری از نفوذ مایعات در محل قطع بتن است. بنابراین کاربرد نوار واتراستاپ در بتن های چند مرحله ای ضروریست.
نوار واتراستاپ در کجا استفاده می شود؟
انواع نوار واتراستاپ و کاربردهای نوار واتراستاپ در دستور کار متخصصان این حوزه قرار دارد. با این حال، اگر به تازگی تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده اید یا اگر به این فکر می کنید که این کاربردها دقیقاً کجا در ساخت و ساز شما اعمال خواهند شد، مایلیم شما را در این زمینه روشن کنیم. نوارهای واتراستاپ برای جلوگیری از عبور سازه های مایع یا حاوی مایع، دیوارهای فونداسیون، تونل ها و سازه های بتنی مشابه استفاده می شود. سایر زمینه های کاربردی عبارتند از:

• بند ها
• تونل ها
• مخازن آب
• واحدهای تصفیه زباله
• استخرهای شنا
• کانال ها
• پل ها
• ایستگاه های مترو
• سیستم های فاضلاب
• کانال های آبیاری
• تونل های حمل و نقل
• نیروگاه های برق آبی
• دیوارهای حفاظتی
• کف
• ساختمان های صنعتی

کیفیت نوارهای واتراستاپ
دانستن خواص نوارهای واتراستاپ که برای کاربردهای عایق در ساختمان ها ضروری هستند، به شما در انتخاب درست کمک می کند. هنگام انتخاب انواع نوار واتراستاپ، باید مطمئن شوید که نوار واتراستاپ شما دارای این ویژگی ها است. میتوانیم ویژگیهای مورد نیاز برای یک نوار واتراستاپ ایدهآل را به صورت زیر خلاصه کنیم: انواع نوارهای واتراستاپ استحکام کششی بالایی دارند.
این نوارها به دلیل منطقه استفاده از کشیدگی بالایی دارند.
انواع باکیفیت نوارهای واتراستاپ عموما دارای کشسانی داخلی و آب بندی عالی هستند.
واتراستاپ ها در برابر اسیدها، آب دریا و حتی گازوئیل بسیار مقاوم هستند.
نوارهای واتراستاپ در برابر قلیایی ها، آب کلردار و سایر مواد شیمیایی مبتنی بر آب بسیار مقاوم هستند.
واتراستاپ ها کیفیت بالایی دارند و استانداردهای مورد نیاز را برآورده می کنند.
نوارهای واتراستاپ رنگ بتن را تغییر نمی دهند.
واتراستاپ هیچ اثر الکترولیتی روی فلزات اطراف ندارند.
واتراستاپ ها می توانند فشار هیدرواستاتیک را تحمل کنند.
واتراستاپ ها را می توان با دستگاه های جوش الکتریکی یا هویه یا سشوار صنعتی به یکدیگر جوش داد.
واتراستاپ ها می توانند در برابر حرکات انبساط و انقباض مفاصل مقاومت کنند.
واتراستاپ ها با هرگونه انحراف یا جابجایی ناشی از تغییر دما یا قرارگیری متفاوت فونداسیون سازگار هستند.
با اتصال گیره واتراستاپ PVC به یک آرماتور راهنما مونتاژ آنها آسان است.
ترکیب PVC دارای خواص منحصر به فردی مانند سهولت استفاده و انعطاف پذیری در دمای پایین است.
واتراستاپ در رول هایی عرضه می شوند که به راحتی قابل حمل، انعطاف پذیر هستند و می توانند در صورت لزوم در گوشه ها یا منحنی ها خم شوند.

انواع نوار واتراستاپ
انواع نوارهای واتراستاپ ایده آل برای شما در این لیست گنجانده شده است. شما می توانید با توجه به نیازهای تجاری خود و ویژگی های ساخت و ساز خود، مناسب ترین انواع نوارهای واتراستاپ را انتخاب کنید. از آنجایی که از درزهای یک سازه بتنی آب نفوذ می کند، آسیب پذیرترین مناطق برای نشت و ترک هستند. در اکثر سازه ها این منجر به رشد کپک و قارچ می شود و می تواند یکپارچگی ساختار را تحت تاثیر قرار دهد. چندین ناحیه واتراستاپ برای اتصالات ساختمانی وجود دارد که هر کدام نقاط قوت و ضعف متفاوتی دارند و برای کاربردهای خاصی مناسب هستند.
واتراستاپ pvc
واتراستاپ محصولی است که برای آب بندی قسمتهایی از بتن که به دلایل متخلف از جمله بتن ریزی در زمانهای مختلف، تغییر زاویه سطح بتن و… دارای درز است به کار می رود. اواتراستاپ بیشتر در مواردی که بتن در معرض عبور و تماس با مایعات است. کاربرد دارد مثل استخرها، کانالهای فاضلاب و..واتراستاپ ها از PVC ساخته می شوند و دارای قابلیت افزایش طول و انعطاف پذیری مناسب برای استفاده در آب بندی درزهای بتن است.
نوار پی وی سی واتراستاپ تعبیه شده در اتصالات بتنی به عنوان یک دیافراگم ضد آب پیوسته عمل می کند تا از نشت مایع در اتصالات ساختمان در معرض فشار هیدرواستاتیک جلوگیری کند. این برای اتصال انبساط یا انقباض طراحی شده است. این می تواند حرکات کششی جانبی و عرضی را در خود جای دهد که به آن اجازه می دهد اتصالات پویا را در خود جای دهد. عرض ها، ضخامت ها و اندازه های مختلف برای تناسب تقریباً با تمام اتصالات ساختمانی موجود است. مزیت واتراستاپ های پی وی سی این است که تقریباً در هر شرایطی از جمله شرایط بارانی و مرطوب قابل نصب هستند. آنها همچنین تمایل به ماندگاری طولانی مدت دارند. مشکل در طول فرآیند نصب ایجاد می شود.
چگونه از نوارهای پی وی سی واتراستاپ استفاده کنیم؟
پس از کسب اطلاعات در مورد انواع نوارهای واتراستاپ نوبت به استفاده از نوارهای واتراستاپ می رسد. به طور کلی، کاربردهای نوار واتراستاپ مناسب با عملکرد جلوگیری از آب و سایر مواد شیمیایی موجود در آب تعیین می شود. از هرگونه انحراف و ناهماهنگی باید اجتناب شود. بهترین راه نصب این است که نوار پی وی سی واتراستاپ را به کمک گیره به آرماتور راهنما با فاصله های حدود 20 تا 25 سانتیمتر از همدیگه طوری نصب شود که در میانه دیوار و نیمی از آن داخل بتن اولیه جا گیرد.
واتراستاپ را چگونه نصب کنیم؟
برای اتصال واتراستاپ به یکدیگر میتوانید از سشوار صنعتی استفاده کنید طوری که حدود 20 تا 40 سانتیمتر از واتراستاپ را به کمک حرارت روی همدیگر بنشانید.
اتصالات بتنی، جایی که دو یا سه بخش از بتن به هم می رسند، ضعیف ترین نقاطی هستند که به راحتی در معرض نشت مایع هستند. بنابراین تعدادی از محصولات واتراستاپ برای تشکیل یک سد رطوبتی برای مقابله با این مسائل طراحی شده اند.
نصب مناسب عملکرد واتراستاپ ها را در عایق بندی آب تعیین می کند و باعث کاهش پوسته پوسته شدن و ترک خوردن بتن اطراف می شود.
آماده سازی برای استفاده از واتراستاپ
قبل از نصب، واتراستاپها را باز کنید. تا به حالت مستقیم بازگردد – که کار و نصب واتر استاپ را آسان میکند. واتراستاپ را بررسی کنید که آیا نقص یا ترک دارد. واتراستاپ های معیوب را قبل از استفاده ترمیم کنیم.

نصب و راه اندازی واتراستاپ:
واتراستاپ ها را در موقعیت مناسب قرار دهید. دقت کنید که حدود نیمی از عرض آن در بتن فرو رفته باشد.
دقت کنید واتراستاپ را با کمک گیره به آرماتور راهنما که از قبل در محل نصب واتراستاپ آماده کردید به فاصله های حدود 20 تا 25 سانتیمتر از یکدیگر محکم کنید.
حالا مرحله اول بتن ریزی را بصورتی که تا یخی از واتراستاپ را پوشش دهد اجرا کنید.
در مرحله دوم بتن ریزی دقت شود. بتن ریزی صدمه ای به واتراستاپ نزند. (اگر موارد درست نصب انجام شده باشد نگران نباشید)

خواص واتراستاپ
• مقاومت بالا در برابر فشار آب
• مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و نفتی (این نوع واتراستاپ ها فقط طبق سفارش تولید می گردند.)
• مقاومت بالا در برابر PH های اسیدی و قلیایی امکان استفاده و نصب آسان
• مطابق با استانداردهای DIN، BS , ASTM
• انعطاف پذیری بالا
• در گیری کافی با بتن
• تنوع در سایز و اشکال ظاهری
• برابری عمر واتراستاپ و عمر بتن
• مقاومت کششی مناسب در جهات طولی و عرضی

کاربرد واتراستاپ
آب بندی درزهای سازه های بتنی در معرض فشارهای هیدرواستاتیکی
آب بندی درزهای سازه های بتنی در مجاورت آب و مایعات
آب بندی سدها، کانال ها و لوله های بتنی
آب بندی مخازن آب و مواد شیمیایی

واتراستاپ هیدروفیلی
واتر استاپ هیدروفیلی نوعی نوار آب بندی مدرن است که بر پایه لاستیک ساخته و تولید می شود. از این نوار برای آب بندی درزهای مختلف استفاده می شود. نحوه ی کار واتراستاپ هیدروفیلی به این صورت است که بعد از تماس با آب افزایش حجم می دهد. این افزایش حجم ۱۴ روز پس از اولین تماس به حدود ۴۰۰ درصد می رسد. یعنی حجم آن تقریبا ۵ برابر می شود.
در واتراستاپ بنتونیتی که مشابه آن است، فرایند افزایش حجم ۶ ساعت بعد از اولین تماس با آب آغاز می شود. واتراستاپ هیدروفیلی بعد از تماس با آب بتن حداکثر ۴۰۰ درصد و بعد از تماس با آب باران تا ۵۰۰ درصد افزایش حجم خواهد داشت. این واتر استاپ های آبی رنگ در برابر تغییرات آب و هوایی مقاومت بسیار خوبی دارند.
واتر استاپ به منظور جلوگیری از نشت و عبور آب از درزهای اجرایی، انبساطی و همچنین مقاطع قطع بتن ریزی به کار میرود که بسته به نوع مقطع مورد کاربرد و فشار سیال، سایز و شکل تغییر می کند.
واتراستاپ هیدروفیلی منبسط شونده بعد از ریختن لایه اول بتن (بتن قدیم) و قبل از لایه جدید (بتن جدید) و جهت آب بند شدن درز اجرایی ایجاد شده نصب میگردد. بنابراین تقسیم بندی و مشخص بودن محل دقیق درز اجرایی از قبل نیازی نیست.

نصب درست واتراستاپ هیدروفیلی یکی از عوامل کلیدی است که ریسک تغییر مکان و جابجایی واتراستاپ هیدروفیل در زمان بتن ریزی را کاهش میدهد و شانس در معرض قرار گرفتن با آب جمع شده در پشت درز را افزایش می دهد. فرآیند انبساط بلافاصله بعد از تماس واتراستاپ هیدروفیلی با آب شروع میگردد.
بنابراین نصب کردن واتراستاپ هیدروفیلی باید درست قبل از بتن ریزی بتن جدید (بتن ثانویه) باشد. این امر شانس انبساط قبل از موقع واتراستاپ هیدروفیلی را به علت در معرض رطوبت قرار گرفتن را کاهش میدهد. برای نصب واتراستاپ هیدروفیلی روی بتن قبلی از چسب پلی اورتان استفاده نمایید.

برچسب ها :
#ضدیخ بتن #گروت بتن #اسپیسر #پودر بند کشی کاشی و سرامیک #روان کننده بتن نحوه استفاده از روان کننده بتن #چسب کاشی پودری